2e Middellandstraat 2-b te Rotterdam

Prijs:
Adres: 2e Middellandstraat 2-b, 3021BM, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Categorie: Te huur
Status: actief
Huurtermijn: 5 jaar waarna telkens verlening met 5 jaar
Type: Winkelruimte/Horeca
Voorzieningen: In overleg
Oppervlakte: 155 m²
Omgeving: Het Nieuwe Westen
Parkeren: betaald pakeren in de omgeving
Bouwjaar: 1906

TE HUUR 2e Middellandstraat 6-B te Rotterdam

Object

Aan de 2e Middelandstraat 2, nabij het nieuw aan te leggen “horeca- evenementenplein bieden wij aan te huur, een op zowel intern ( gedeeltelijk ) als extern gerenoveerde winkelruimte met een totale oppervlakte van ca. 155 m². De 2e Middelandstraat is een lange winkelstraat die begint in het centrum van Rotterdam en loopt tot aan de Lage erf Brug, Vierambachtsstraat te Rotterdam. Deze straat heeft de afgelopen jaren veel aandacht gehad vanuit de gemeente Rotterdam in samenwerking met de bewoners en ondernemers is de straat. Er wordt en is hard gewerkt om de branchering naar een hoger niveau te brengen en doormiddel van subsidies zij=n al diverse, waaronder die van de 2e Middellandstraat 2, winkelpuien in oude staat hersteld en of gemoderniseerd

Indeling met Indicatieve Oppervlakte
De ruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 155 m² welke is onderverdeeld in ca. 100 m² begane grond en ca. 55m² entresol ( verblijfsruimte ).

Voorzieningen
In overleg
De ruimte zal casco worden opgeleverd waarbij alle aanwezige voorzieningen en aanbouw om niet in gebruik worden gegeven aan de huurder

Bereikbaarheid
Het object is goed te bereiken met eigen- en openbaar vervoer. Er is ruim voldoende betaald en gedeeltelijk vrij parkeren in de omgeving.

Huurprijs
€ 2.475,00 per maand excl. BTW

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Huurprijsherziening
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijzigingen van het jaarprijsindexcijfer volgens de Consumenten Prijsindex Laag (CPI) reeks Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten aan de Inspectie der Omzetbelastingen om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting. Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele periode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Huuringangsdatum
In overleg

Huurtermijnen
5 jaar + 5 optie jaren.

Zekerheidsstelling
Huurder dient aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom af te geven ter grootte van drie maanden bruto huurverplichting.

Omgeving
De 2e Middelandstraat ligt in de vooroorlogse wijk Het Nieuwe Westen ligt tussen de Heemraadssingel en de Schie in de deelgemeente Delfshaven in Rotterdam. In deze wijk wonen ruim 18.000 mensen. Het Nieuwe Westen is de grootste van de Delfshavense wijken en tevens
de wijk met de hoogste bevolkingsdichtheid van de deelgemeente.

Bestemming
Detailhandel en in overleg met o.a. de co creatie Mooi Mooi Middelland behoord horeca tot de mogelijkheden
Bron: https://www.rotterdam.nl/werken-leren/horeca/HGP-Delfshaven-2017-2019.pdf

Staat van Oplevering
Het gehuurde wordt casco verhuurd en in de huidige staat opgeleverd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen, welke niet tot het gehuurde behoren en waarvoor verhuurder derhalve geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht heeft, worden gedurende de huurperiode(n) en in huidige staat om niet ter beschikking gesteld aan huurder.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring van de eigenaar en bij het gebruik horeca conformeert de verhuurder zich aan het beleid uitgezet door Mooi Mooi Middelland.

Inlichtingen
De Vroedt Bedrijfshuisvesting B.V.
’s-Gravendijkwal 60-a
3014EG Rotterdam
telefoonnummer: 010-4331160
telefaxnummer: 010-2130840
website: www.devroedtbhv.nl
e-mail: info@devroedtbhv.nl

De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Vroedt Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht
Captcha:
Ontwikkeld en ondersteund door FW Real Estate Pro: Joomla vastgoed component